BTS остават начело на класацията на "Билборд"

Песента Butter на кей поп групата BTS за четвърта седмица поред оглави класацията на "Билборд" за сингли. Така парчето стана най-дълго пребивавалото начело на класацията на южнокорейска група, като подобри рекорда от три седмици начело на чарта на Dynamitе - първата песен на момчешката банда, която оглави Hot 100 през есента на миналата година. Чаровната Оливия Родриго и песента й Good 4 U също запазват позицията си в чарта от миналата седмица - второ място, четири седмици след дебюта като номер 1. Няма промяна и в третата позиция на класацията, където остава парчето Levitating на Дуа Липа. Доджа Кет се изкачи от седмо на четвърто място с Kiss Me More. Бившият номер едно Peaches на Джъстин Бийбър, Даниъл Сизър и Гивион слиза от четвърта на пета позиция в чарта.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Фестивалът „Бургас – вълнуващ и артистичен“ с огнени спектакли в три квартала

  • 31 Май 2023
  • 209
Фестивалът „Бургас – вълнуващ и артистичен“, който е най-новото културно събитие в града, предизвиква бургазлии да се потопят в магията на огъня.

Водещи експерти говорят в Бургас за ключовата роля на изкуствения интелект

  • 31 Май 2023
  • 188
Днес, 31 май, сряда, с начало в 16:30 часа, в Международен конгресен център Бургас, зала „Черноморие“, ще се проведе форум. Организатори са Община Бургас и ИТ Таланти.

Анкета събира мнения на бургазлии за природобазирани решения за развитието на Бургас

  • 31 Май 2023
  • 194
Община Бургас и СУ "Св. Климент Охридски" са партньори в проект "Re-value", който ще помогне за по - ефективно и съобразено с природната среда планиране на важни крайбрежни части на града - района на кв. "Сарафово", местността Ъгъла, района на солниците и Атанасовската коса.

Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ посрещa едно от най-мащабните спортни събития в България за тази година

  • 30 Май 2023
  • 452
На 3 юни Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ ще посрещне едно от най-мащабните спортни събития в България за настоящата година. За трета поредна година в парк „Росенец“ ще се състезават над 500 триатлонисти от България и чужбина.

Бургас ще е домакин на национална конференция за енергийна ефективност на сградите

  • 30 Май 2023
  • 431
Сградите с нулев разход на енергия са определяни като бъдещето на жилищното строителство. Те дават възможност както за спестяване на средства за отопление и охлаждане, така и за опазване на околната среда от замърсяване с вредни емисии.