Дългата зима няма да иска да си ходи

Илюстрация: Novini.bg Студовете ще продължат до 20-25 март, прогнозира астрологът Ивелина Пенчева. „Април пък ще бъде студен и сух месец, със силни ветрове до 20 число. През май времето ще е топло и сухо“, прогнозира астрологът. Според нея, 2017 година ще се окаже преломна. „Несигурността от предната година ще продължи още дълго, въпреки че надеждата за по-добро съществува. В първите четири месеца се очаква промяна в цената на енергоресурсите, скок на валутата, обявяване на несъстоятелност. В края на февруари и началото на март е критичен момент за световната финансова система, както и у нас. От август нататък общата изнервеност на обществото ще започне да спада. За съжаление стабилността ще е на по-ниско ниво, отколкото ни се иска. Може да има още една вълна на увеличение на цените”, предупреждава астрологът. Според нея, предстоят нови политически скандали и обрати. Обществото и социалният живот ще преминат през трансформация. “Световната политика, както в последните години, ще продължи да е в състояние на неустойчиво равновесие. През първите месеци на годината ще продължи конфронтацията между НАТО и Русия. Много неща зависят от това как ще се развият личните отношения между Владимир Путин и Доналд Тръмп – и двамата много амбициозни лидери”, коментира Ивелина Пенчева. Възможни са военни инциденти в Северна Корея, предупреждава тя. „Нестабилната ситуация в Турция остава същата. Най-вероятно страната ще влезе в открита битка с кюрдите. Още повече ще се затегнат мерките за сигурност при тях. Ефектите са непредсказуеми, но неприятни за страната. Застрашено е лидерството на Ердоган”, добавя астрологът. Според нея, основното предизвикателство за света през следващите месеци ще бъдат религиозни конфликти. Особено опасни са до април, когато Уран, Плутон и Юпитер се подредят в аспект на тау-квадрат.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Гърция спира пенсии от по €25 хил.

  • 23 Авг 2019
  • 31
Гръцкото консервативното правителство на новия премиер Кириакос Мицотакис спря високите пенсии, които лявата СИРИЗА е отпускала на висши държавни служители. Бедните гръцки пенсионери са шокирани от липсата на социална справедливост.

"Политико": България иска ресор "Земеделие" в новата Еврокомисия

  • 23 Авг 2019
  • 32
България иска настоящата ѝ еврокомисарка Мария Габриел да получи ресор "Земеделие" в новата Европейска комисия, съобщи "Политико". В момента Габриел отговаря за "Цифрова икономика и цифрово общество".

БНБ с прогноза за поскъпване на храните и горивата

  • 23 Авг 2019
  • 35
Поскъпване на храните и горивата прогнозира Българската народна банка (БНБ). В анализа си Централната банка очаква 2,6% инфлация в края на 2019 г. заради международните цени на петрола и на храните в евро.

Срещата на върха на Г-7: Тръмп предлага Русия да се върне в групата

  • 23 Авг 2019
  • 34
На форума на върха на Г-7 в Биариц президентът на САЩ Доналд Тръмп ще има индивидуални срещи с лидерите на Великобритания, Франция, Германия, Индия и Канада, съобщи висш американски представител, предаде Ройтерс.

Втори британец, почивал на Слънчев бряг, издъхнал от "легионерска болест"

  • 22 Авг 2019
  • 128
Втори британски турист, почивал у нас, е издъхнал от "легионерска болест". Това твърди вестник "The Sun". Според статията мъжът е отседнал в хотел в Слънчев бряг. Британската преса съобщава и че има още двама британци, диагностицирани с инфекцията, но те се възстановяват.