« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ЙОВА за влиянието на планетите през следващата седмица

Венера, отпуска хватката си след своята ретроградност и вече е в красота и изящество. Управляваща и финансовия сектор, ще се забави Марсово, защото Марс, от позицията и стоенето в Овен, ще стопира сделките. Малкото щастие от Венера, “достойно“ се замества от Меркурий. На фона на ретроградните стоения, влизаме в информационният поток, на Меркуриевото време. Периодът е на думите и на тяхното поднасяне в пространството. Всеки Слънчев знак има своето тълкуване на изреченията. Нуждата да бъде чут, ще е на дневен ред, на моменти ще взема връх. В повечето случаи, ще сме свидетели на „развален телефон“, т.е., информационно объркани. Внимателни бъдете при работа с документи, откъм технически грешки, в пряк и в преносен смисъл. В здравословен план, обърнете внимание на ръце, рамене и бели дробове. При двойките, периодът е още напрегнат. Венериният резултат е охлаждане на чувствата, апатия или безразличие. Пред Пълнолуние сме в Козирог, на 5 юли. Да следваме мъдростта: “Мълчанието е злато“за да не влошим отношенията. Овните да се придържат към непринудено общуване.Имат очаквания, ще се случат. Да избягват флиртовете. Телците да се мобилизират на работното място. Продуктивни са. Финансовите въпроси ще бъдат разрешени. За Близнаците е време да се заемат със сериозните въпроси, които отлагат. Денят им е понеделник. Раците са в интелектуално поприще. На работното място, са на заслужена почит. Лъвовете да отделят внимание на детайлите. В сряда да подходят нестандартно и да опитат да овладеят събитията около тях. Деви, всичко, което е било важно за вас, вече не е актуално. Заслужихте почивката си. Внимателни бъдете при шофиране. Везните се заемат със себе си. Диета, почивка. Седмицата им е на релакс. Скорпионите се стабилизират финансово, от неочаквани приходи. Периодът е добър за профилактика на организма и изследвания. Стрелците да сдържат емоциите.В никакъв случай да не изясняват позиции. Седмицата им е напрегната, от неизяснени въпроси във времето. Козирозите ще разсъждават върху потенциални въпроси, до сряда. Да не губят самоконтрол на работното място. Водолеите, изключително внимателно и съсредоточено да се отнасят към текущите дела, касаещи документация. В личен план ги очакват неразбории. Рибите ще работят и ще бъдат възнаградени. Четвъртъкът е важен за тях. Среща и промяна. Бъдете готови за тази промяна. С пожелания за хармония и здраве от ЙОВА!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 162
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 144
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 367
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 362
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 358
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.