« юли 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ЙОВА за влиянието на планетите през следващата седмица

Венера, отпуска хватката си след своята ретроградност и вече е в красота и изящество. Управляваща и финансовия сектор, ще се забави Марсово, защото Марс, от позицията и стоенето в Овен, ще стопира сделките. Малкото щастие от Венера, “достойно“ се замества от Меркурий. На фона на ретроградните стоения, влизаме в информационният поток, на Меркуриевото време. Периодът е на думите и на тяхното поднасяне в пространството. Всеки Слънчев знак има своето тълкуване на изреченията. Нуждата да бъде чут, ще е на дневен ред, на моменти ще взема връх. В повечето случаи, ще сме свидетели на „развален телефон“, т.е., информационно объркани. Внимателни бъдете при работа с документи, откъм технически грешки, в пряк и в преносен смисъл. В здравословен план, обърнете внимание на ръце, рамене и бели дробове. При двойките, периодът е още напрегнат. Венериният резултат е охлаждане на чувствата, апатия или безразличие. Пред Пълнолуние сме в Козирог, на 5 юли. Да следваме мъдростта: “Мълчанието е злато“за да не влошим отношенията. Овните да се придържат към непринудено общуване.Имат очаквания, ще се случат. Да избягват флиртовете. Телците да се мобилизират на работното място. Продуктивни са. Финансовите въпроси ще бъдат разрешени. За Близнаците е време да се заемат със сериозните въпроси, които отлагат. Денят им е понеделник. Раците са в интелектуално поприще. На работното място, са на заслужена почит. Лъвовете да отделят внимание на детайлите. В сряда да подходят нестандартно и да опитат да овладеят събитията около тях. Деви, всичко, което е било важно за вас, вече не е актуално. Заслужихте почивката си. Внимателни бъдете при шофиране. Везните се заемат със себе си. Диета, почивка. Седмицата им е на релакс. Скорпионите се стабилизират финансово, от неочаквани приходи. Периодът е добър за профилактика на организма и изследвания. Стрелците да сдържат емоциите.В никакъв случай да не изясняват позиции. Седмицата им е напрегната, от неизяснени въпроси във времето. Козирозите ще разсъждават върху потенциални въпроси, до сряда. Да не губят самоконтрол на работното място. Водолеите, изключително внимателно и съсредоточено да се отнасят към текущите дела, касаещи документация. В личен план ги очакват неразбории. Рибите ще работят и ще бъдат възнаградени. Четвъртъкът е важен за тях. Среща и промяна. Бъдете готови за тази промяна. С пожелания за хармония и здраве от ЙОВА!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Съдът регистрира партията на Слави Трифонов

  • 14 Юли 2020
  • 115
Политическият проект на Слави Трифонов "Има такъв народ" е вписан в публичния регистър на политическите партии днес, съобщи в профила си в Туитър сценаристът Тошко Йорданов.

Огнян Стефанов: Очаквам всеки момент да бъда арестуван

  • 14 Юли 2020
  • 95
Очаквам всеки момент да бъда арестуван - пише основателят на Фрог нюз Огнян Стефанов в сайта си.

Всяко четвърто училище у нас иновативно

  • 14 Юли 2020
  • 88
Списък с 507 иновативни училища от 183 населени места, от 132 общини, от 28 области предлага образователният министър Красимир Вълчев за следващата учебна 2020/2021 г.

ЕК препоръчва офшорки и финансови измамници да са без държавна помощ

  • 14 Юли 2020
  • 92
ЕК препоръчва офшорки и финансови измамници да са без държавна помощ.

5000 лв. глоба за спрян достъп до плажове "Русалка"

  • 14 Юли 2020
  • 98
5000 лв. глоба е наложена за спрян достъп до морски плажове "Русалка", съобщи Върховната административна прокуратура.