ЙОВА за влиянието на планетите през следващата седмица

Венера, отпуска хватката си след своята ретроградност и вече е в красота и изящество. Управляваща и финансовия сектор, ще се забави Марсово, защото Марс, от позицията и стоенето в Овен, ще стопира сделките. Малкото щастие от Венера, “достойно“ се замества от Меркурий. На фона на ретроградните стоения, влизаме в информационният поток, на Меркуриевото време. Периодът е на думите и на тяхното поднасяне в пространството. Всеки Слънчев знак има своето тълкуване на изреченията. Нуждата да бъде чут, ще е на дневен ред, на моменти ще взема връх. В повечето случаи, ще сме свидетели на „развален телефон“, т.е., информационно объркани. Внимателни бъдете при работа с документи, откъм технически грешки, в пряк и в преносен смисъл. В здравословен план, обърнете внимание на ръце, рамене и бели дробове. При двойките, периодът е още напрегнат. Венериният резултат е охлаждане на чувствата, апатия или безразличие. Пред Пълнолуние сме в Козирог, на 5 юли. Да следваме мъдростта: “Мълчанието е злато“за да не влошим отношенията. Овните да се придържат към непринудено общуване.Имат очаквания, ще се случат. Да избягват флиртовете. Телците да се мобилизират на работното място. Продуктивни са. Финансовите въпроси ще бъдат разрешени. За Близнаците е време да се заемат със сериозните въпроси, които отлагат. Денят им е понеделник. Раците са в интелектуално поприще. На работното място, са на заслужена почит. Лъвовете да отделят внимание на детайлите. В сряда да подходят нестандартно и да опитат да овладеят събитията около тях. Деви, всичко, което е било важно за вас, вече не е актуално. Заслужихте почивката си. Внимателни бъдете при шофиране. Везните се заемат със себе си. Диета, почивка. Седмицата им е на релакс. Скорпионите се стабилизират финансово, от неочаквани приходи. Периодът е добър за профилактика на организма и изследвания. Стрелците да сдържат емоциите.В никакъв случай да не изясняват позиции. Седмицата им е напрегната, от неизяснени въпроси във времето. Козирозите ще разсъждават върху потенциални въпроси, до сряда. Да не губят самоконтрол на работното място. Водолеите, изключително внимателно и съсредоточено да се отнасят към текущите дела, касаещи документация. В личен план ги очакват неразбории. Рибите ще работят и ще бъдат възнаградени. Четвъртъкът е важен за тях. Среща и промяна. Бъдете готови за тази промяна. С пожелания за хармония и здраве от ЙОВА!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 68
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 65
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 57
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 57
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 185
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.