Катрин Тасева: Прекратявам кариeрата си повече от удовлетворена и много щастлива

  • 12 Авг 2021
Състезателката по художествена гимнастика Катрин Тасева коментира решението си да се оттегли. Тя сподели трогателен пост в социалните мрежи, в който сподели, че прекратява кариерата си повече от удовлетворена и много щастлива.В посланието тя благодари на "най-важните и главните заподозряни лица в тази прекрасна история!". Ето какво написа Тасева: Мисля, че е време и аз да напиша няколко думи за изминалите събития! Не знам от къде да започна… Всъщност всичко, което бих искала и мога да ви разкажа и напиша няма да се събере в този пост, нито в следващите, затова мисля да го напечатам черно на бяло и да остане завинаги, но сега накратко бих искала да изкажа своите благодаряности към най-важните и главните заподозряни лица в тази прекрасна история! На първо място искам да благодаря на моята прекрасна треньорка Бранимира за това, че не се умори да вярва в мен през всичките 10 години! Успяхме да извървим целия път заедно! Благодаря за всичко, което направихте за мен дотук и за всичко, на което ме научихте! За вас каквото и да напиша ще бъде малко! Благодаря на моята лична треньорка Силвия! С вас разбрах значението на думите работа, спокойствие и търпение! Благодаря на г-жа Раева за всички дадени шансове и подкрепата през цялото време! Благодаря на целия екип от хора, който работи с мен! Хореографи, масажисти, съдии, доктор и психолог! Благодаря на един човек, който срещнах в много труден и тежък момент,даде ми сили и увереност да продължа! Благодаря ти, Ники!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 299
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 278
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 283
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 566
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 535
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.