Жените на бургаския клуб Дея Спорт с първа победа в родния волейболен елит

Най-резултатен в дербито беше Николай Учиков. Диагоналът завърши с 19 точки 3 аса и 2 блока/. Николай Николов и Валентин Братоев добавиха по 14 точки за успеха на „Дея Спорт“. Николов постигна 3 аса и 3 блока и беше избран за най-полезен играч в мача. Стефан Чавдаров и Димитър Василев добавиха по 13 точки. Във временното класиране бургаският отбор заема второ място с 9 точки /3 победи и един отложен мач/. Лидерът „Хебър“ е с 4 победи и 12 точки. В следващия пети кръг „Дея Спорт“ гостува на „Марек“. Мачът в Дупница е на 17 ноември, петък, от 18:00 часа. Абсолютният дебютант в женската Демакс лига – „Дея Спорт“ постигна първата си победа в родния елит. Нашите момичета надиграха като гости в Драгоман тима на „Хектор“ с 3:0 гейма / 28:26, 25:20, 25:18/. На 19 ноември, неделя, „Дея Спорт“ приема в зала „Младост“ един от хегемоните в женския волейбол у нас през последните години – „Марица“ Пловдив. Мачът е от 18:00 часа.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 242
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 215
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 218
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.

В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност

  • 27 Ное 2023
  • 409
В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност. Енергийният офис на Община Бургас, който се намира в Културен дом НХК, организира информационен ден в подкрепа на прехода към енергийна ефективност. Темата е „Устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.

Бургас аргументирано търси европейски средства за индустриално развитие от ПВУ

  • 27 Ное 2023
  • 416
Община Бургас, в партньорство с „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД и „Овергаз Мрежи“ АД, е готова да кандидатства с проектно предложение „Инвестиции в развитието на Индустриален парк – Бургас“ по Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии за привличане на инвестиции, Национален план за възстановявани и устойчивост. Преди това е нужно и съгласие от местния парламент.