Да подкрепим „Черноморец“ за Купата, в петък е четвъртфиналът с ЦСКА!

Това е столичният ЦСКА, воден от треньора на националите Росен Барчовски. Но пък тази година „акулите“ ще имат предимството на домакинската подкрепа, тъй като мачовете за Купата ще се играят в зала „Арена Бургас“ от 15 до 17 март. „Черноморец“ излиза срещу ЦСКА в петък, от 20.30 часа. Ако отстранят столичния гранд, бургазлии, водени от треньора Васил Евтимов, ще играят в полуфинала срещу „Рилски спортист“ или пловдивския „Академик“. Това ще се случи в събота, 16 март, от 19 часа. Финалът ще е на 17 март, неделя, от 18 часа. Стискаме палци той също да е с бургаско участие! Съветваме ви да закупите билети предварително, за да не ставата опашки на касите на залата. Можете да го направите тук: https://s.shopeee.com/JS5A и тук: https://events.gotoburgas.com/bg/e16043-efbet-cup-2024. Билетите ще могат да се закупят от касите на място, които ще отворят два дни преди турнира. Домакини на събитието са баскетболен клуб „Черноморец Бургас“ и Община Бургас в новата зала „Арена Бургас“. Билетите са дневни или тридневни и включват всички мачове, които се провеждат в дадения ден. Цените са 10, 15 и 25 лв., в зависимост от сектора. Всички деца, пенсионери и студенти ползват 50 % отстъпка. ВИП билетите са ограничени и са на цена от 75 лв. Цената включва място в ложа, място директно до терена, кетъринг и ВИП паркинг. Цените на тридневните билети са равни на два дневни билета от същата категория (20, 30, 50, 150 лв.).

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 586
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 546
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 546
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 830
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 800
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.