« септември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Байдън повежда в президентската надпревара с Тръмп

Това показва ново проучване на CNBC/Change Research. Тъй като случаите на заразени с коронавирус в американския юг и запад бележат силен ръст през последните седмици, след като отделните щатите отвориха отново икономиките си, проучването показва, че избирателите в Аризона, Флорида, Мичиган, Северна Каролина, Пенсилвания и Уисконсин вероятно смятат, че Тръмп носи голяма част от вината за това. Когато анкетираните бяха помолени да посочва двама души или групи, които са най-отговорни за неотдавнашното увеличаване на хоспитализираните с коронавирус, 35% посочват президента, което е най-големият процент сред дадените отговори. Тръмп е последван от "хората, които не носят маски" - с 34% от отговорите, "прекалено ранното отваряне наново на щатската икономика" - с 32%, докато 29% от запитаните смятат, че за това са отговорни "хората, които не са социално дистанцирани". Анкетата предполага, че много избиратели смятат, че Доналд Тръмп играе значима роля в политиките, допринесли за ръста на коронавирусните инфекции. Повечето от анкетираните, или 55%, заявиха, че са съгласни, че президентът прибързано е призовал отделните американски щати да рестартират икономиките си, за да увеличи възможността бъде преизбран през ноември, докато 45% не са съгласни с това мнение. Едва 43% от избирателите са съгласни, че Тръмп дава добър пример и предоставя точна информация за правилните предпазни мерки за COVID-19, но останалите 57% не са съгласни с това. Повод за това мнение дава нежеланието на Доналд Тръмп да носи предпазна маска на публични мяста, практика, която самата негова администрация казва, че може да помогне за забавяне на коронавирусната зараза. Проведената от петък до неделя анкета сред 3729 вероятни избиратели в посочените по-горе шест американски щата показва, че кандидатът на Демократическата партия Джо Байдън води средно с около 50% спрямо 44% за Доналд Тръмп, след като само две седмици по-рано разликата между двамата беше по-малка - 48% спрямо 45%. Байдън не иска повече от три телевизионни дебата с Тръмп Байдън не иска повече от три телевизионни Източник - Актуално

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day

  • 17 Сеп 2021
  • 69
На 17 септември, за шеста поредна година, Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day. В тази връзка по традиция няколко паркинг места от синята зона ще бъдат трансформирани за един ден в място за отдих и свободно време на гражданите. Местата са определени на ул. "Константин Фотинов" в пресечката с бул. "Богориди".

Тестов период за управление на светофарните уредби по булевард "Демокрация"

  • 17 Сеп 2021
  • 64
Община Бургас съобщава на своите жители и гости, че от 09.00 часа на 18.09.2021 г., събота, започва тестов период за координирано управление на светофарните уредби по „Демокрация“, така наречената „зелена вълна“.

Стартира новата общинска програма „Моят град Бургас”

  • 17 Сеп 2021
  • 70
През тази учебна година децата във всички бургаски детски градини и учениците в 12 училища ще изучават новият предмет „Краезнание“, част от новата общинска програма „Моят град Бургас”. Децата в трета и четвърта група и учениците в първи и пети клас ще се запознаят със забележителностите и символите на Бургас, с историята на тяхното училище и детска градина, улицата и комплекса, в които живеят.

"Бебе Зона" отново в Бургас

  • 17 Сеп 2021
  • 47
За четвърта поредна година в Бургас ще се проведе специализираното търговско изложение „Бебе Зона“. На 25 и 26 септември в Експозиционен център „Флора“ бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да тестват и закупят детски стоки и услуги директно от най-големите производители и вносители в България.

Почитаме София, Вяра, Надежда и Любов

  • 17 Сеп 2021
  • 60
На 17-и септември църквата почита паметта на светите мъченици София, Вяра, Надежда, Любов и отдава почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта.Днес празнува българската столица София.