Глобално шоу за защита на планетата събира най-големите музикални звезди

 • 11 Авг 2021
Най-популярните музикални звезди ще се включват в концерти на живо от три континента, както и от други точки по света, в защита на планетата и бедните хора. Global Citizen Live ще се проведе на 25 септември. В уникалното шоу, което ще продължи 24 часа, ще се включат десетки поп, хип хоп и рок изпълнители. Концертите ще бъдат в Лагос, Париж и Ню Йорк с призива към правителствата, големите организации и филантропите да се обединят, за да защитят планетата и най-застрашените от бедност хора по света. На сцената в Ню Йорк ще пеят Billie Eilish, Camila Cabello, Coldplay, Jennifer Lopez, Lizzo, Meek Mill, Shawn Mendes, Burna Boy, Cyndi Lauper и Lang Lang. Ed Sheeran ще пее в Париж. Компания на сцената във френската столица ще му правят актуалните поп звезди Doja Cat, DJ Snake, H.E.R., както и групите Black Eyed Peas, Christine And The Queens. В шоуто в Лагос, Нигерия, ще участват африканските звезди Femi Kuti, Davido, Tiwa Savage and Made Kuti. "През последната година и половина видяхме как музиката обединява общностите и вдъхновява действия през едно от най-предизвикателните времена на нашето поколение", казва Кейти Хил от Global Citizen, която представи събитието. "Развълнувани сме да съберем тези невероятни артисти, за да обединим хората по целия свят на 25 септември, с настояването световните и бизнес лидерите да са отговорни за отстраняване на щетите, причинени от пандемията COVID-19. Докато внимателно възобновяваме събитията на живо, от Global Citizen няма как да сме по-благодарни на всеки един от тези артисти, че ще дарят своето време и изпълнения, за да окажат влияние чрез тази спешна кампания.", добавя още тя. Историческото 24-часово шоу ще се излъчи по света от телевизионните канали ABC, ABC News Live, BBC, FX, iHeartRadio, Hulu, YouTube, TIME, Twitter, +MORE.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Проектът за площад „Св. св. Кирил и Методий“

 • 27 Окт 2021
 • 171
Как пл. „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас да стане привлекателно място и зона за туристически атракции, събития, фестивали и базари?

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ приключи

 • 27 Окт 2021
 • 133
Над 300 творби събра любимият конкурс на учениците „Морето не е за една ваканция“. В раздел „фотография“ пристигнаха над 200 снимки от всички краища на страната, а в раздел "компютърна рисунка" над 100 творби.

Зелена светлина за изграждане на нова болнична сграда и нов медицински център на КОЦ-Бургас

 • 27 Окт 2021
 • 124
„Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната записка за Комплексен онкологичен център – Бургас. Преди четири години стартирахме този мащабен проект и сега предстоят две докладни записки, които трябва да подкрепите.

Дебат "Черно море и бъдещето" за 31 октомври

 • 27 Окт 2021
 • 137
„Черно море и бъдещето“ е темата, по която 17 ученици от ЧОУ „Д-р М. Монтесори” ще дебатират и очертават бъдещето на Черно море с преподавателите си, с учени и експерти.

PLSQL ONLINE TRAINING CAMP - безплатно обучение по софтуер

 • 26 Окт 2021
 • 256
В средата на ноември в Бургас ще стартира второто издание на PLSQL ONLINE TRAINING CAMP – безплатно обучение по бази данни от софтуерната компания Fadata, насочено както към студентите по програмиране и младите специалисти от района, така и към тези, които търсят преквалификация и ново начало за своята кариера.