Коцкар №1 на Америка проговори след раздялата с Джей Ло!

Благодарен съм й за… В ново интервю бившият бейзболист Алекс Родригес споделя, че се чувства благодарен за връзката си с Дженифър Лопес, но сега е решил да се фокусира върху семейството си. "Имах пет години невероятен живот и връзка. С дъщерите ми научихме толкова много", споделя той пред "Entertainment Tonight". Алекс и момичетата му, Наташа, на 16 години, и Ела, на 13, живееха заедно с Дженифър Лопес и нейните деца, Ем и Макс, през по-голямата част от връзката на звездите. Според близки на бившата двойка раздялата им е била най-трудна заради децата им, защото и двете семейства са се привързали помежду си през годините. "Имаме възможността да вземем всичко, което сме преживели до сега, и да продължим нататък с мисълта, че сме благодарни за последните пет години, сега да видим как да направим следващите пет още по-добри с уроците, които сме научили", споделя още Родригес. Дженифър и Алекс обявиха, че се разделят след повече от четири години връзка през април. Двамата се сгодиха през 2019 година, но заради пандемията многократно се наложи да отменят сватбата. Междувременно стана ясно, че Лопес разчиства своя Инстаграм профил и изтрива всички снимки с бившия 4 месеца след като обявиха раздялата си. За разлика от нея, Родригес все още пази общите им спомени в своя профил в социалната мрежа. В момента пеещата актриса и танцьорка изживява любовен ренесанс с друг свой бивш годеник - Бен Афлек.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Проектът за площад „Св. св. Кирил и Методий“

  • 27 Окт 2021
  • 168
Как пл. „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас да стане привлекателно място и зона за туристически атракции, събития, фестивали и базари?

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ приключи

  • 27 Окт 2021
  • 131
Над 300 творби събра любимият конкурс на учениците „Морето не е за една ваканция“. В раздел „фотография“ пристигнаха над 200 снимки от всички краища на страната, а в раздел "компютърна рисунка" над 100 творби.

Зелена светлина за изграждане на нова болнична сграда и нов медицински център на КОЦ-Бургас

  • 27 Окт 2021
  • 121
„Моля, с грижа за здравето на бургазлии, да се отнесете отговорно и да подкрепите докладната записка за Комплексен онкологичен център – Бургас. Преди четири години стартирахме този мащабен проект и сега предстоят две докладни записки, които трябва да подкрепите.

Дебат "Черно море и бъдещето" за 31 октомври

  • 27 Окт 2021
  • 134
„Черно море и бъдещето“ е темата, по която 17 ученици от ЧОУ „Д-р М. Монтесори” ще дебатират и очертават бъдещето на Черно море с преподавателите си, с учени и експерти.

PLSQL ONLINE TRAINING CAMP - безплатно обучение по софтуер

  • 26 Окт 2021
  • 253
В средата на ноември в Бургас ще стартира второто издание на PLSQL ONLINE TRAINING CAMP – безплатно обучение по бази данни от софтуерната компания Fadata, насочено както към студентите по програмиране и младите специалисти от района, така и към тези, които търсят преквалификация и ново начало за своята кариера.