Актрисата Гергана Стоянова идва в Бургас за веломаратон в подкрепа на онкоболни пациенти

W4O жените в онкологията - България и Комплексен онкологичен център - Бургас, с подкрепата на Община Бургас организират благотворителен велотон. Той ще бъде под патронажа на актрисата Гергана Стоянова и ще се състои на 19.09.2020 г. от 11:00 часа. Чаровната дама ще бъде лицето на Комплексния онкологичен център-Бургас в следващите му инициативи. Маршрутът на събитието ще е следният: Начало: Комплексен онкологичен център - Бургас Финал: Пантеона Няма такса за участие. Дарението е доброволно. Кутии за събиране на благотворителни суми ще бъдат поставени в Община Бургас, Комплексен онкологичен център - Бургас, Културен център "Морско Казино", Туристически информационен център - "Часовника", Университет „Проф. д-р А.Златаров“, Бургас. Всеки участник с колела, ролери, тротинетки, ентусиазъм и усмивка е добре дошъл на ВЕЛОТОН-а да подкрепи с присъствие инициативата за бургаските онкоболни. Може да направите и дарение на място. Поканени са всички желаещи и събитието не е със състезателен характер. Всички участници ще получат подаръци. Ентусиазмът и усмивката са задължителни.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Високотехнологични компании на конференция в Бургас

  • 30 Сеп 2020
  • 0
През есента на една много трудна за всички и изпълнена с неочаквани предизвикателства година, водещите български компании от високотехнологичния сектор се събират на мащабна конференция, за да обсъдят мерки за бъдещо развитие и да отличат най-успелите.

В Бургас ще затварят училища само в краен случай

  • 30 Сеп 2020
  • 9
Няма да се затварят училища в областта. При необходимост, в бургаските училища ще се преминава на дистанционно обучение, само там където се налага.

Благотворителна изложба "Бургас сбъдва мечта"

  • 30 Сеп 2020
  • 18
36 нови икони показва в благотворителна изложба иконописецът Тошко Вачев. Тази вечер в бургаски гранд хотел ще се проведе благотворително събитие в помощ на семействата с репродуктивни проблеми, под мотото “Бургас сбъдва мечта”.

16 убити и стотици ранени в Нагорни Карабах

  • 29 Сеп 2020
  • 151
Сепаратисткият регион Нагорни Карабах съобщи днес, че 16 негови военнослужещи са били убити и над 100 ранени при сблъсъци с азербайджански части.

Бойко Борисов иска да купи още 8 нови самолета F-16 от САЩ

  • 29 Сеп 2020
  • 123
Бойко Борисов планира да купува още самолети от САЩ. Правителството планира развитието на стратегическото партньорство с „Локхийд Мартин“ в дългосрочен план“, каза премиерът Борисов по време на среща с „Локхийд Мартин“.