Фотосесия за благотворителен календар на СНЦ "Анимал Хоуп" Бургас в подкрепа на бездомните животни!

30.09.2023 , Място : Върли бряг СНЦ "Анимал Хоуп" Бургас Проект и реализация : Bachvarov Group & Българско Чопър общество! Официален фотограф : Ивелина Атанасова Дизайнер на част от роклите на красавиците Kali S Fashion Калина Терзиева Красиви жени и Българско чопър общество със зверските си мотори се обединиха в подкрепата на една чиста и добра кауза! Благодарим на всички , които днес бяха с нас и допринесоха за реализацията на това събитие ,което се случи под небето на Върли бряг в красива България Очаквайте професионалните снимки скоро от този невероятен проект! Благодарим на красавиците : Мисис България Гергана Станчева , MRS Queen Tourism Ивелина Иванова,Тв водещата Пепа Костадинова, Представителката на RN media group Татяна Янева , Представителката на Мис България Ваня Кирова , Победителките в Мисис Черно Море 2023 : Диана Велева , Нуртен Чаушева , Десислава Тишева , близначките Мария и Даяна Илиеви , Дафи Радева , Веселина Иванова ! Специални благодарности и на Туфик Ел Масри и Мария Луиза Ел Масри!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 261
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 231
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 235
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.

В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност

  • 27 Ное 2023
  • 428
В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност. Енергийният офис на Община Бургас, който се намира в Културен дом НХК, организира информационен ден в подкрепа на прехода към енергийна ефективност. Темата е „Устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.

Бургас аргументирано търси европейски средства за индустриално развитие от ПВУ

  • 27 Ное 2023
  • 435
Община Бургас, в партньорство с „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД и „Овергаз Мрежи“ АД, е готова да кандидатства с проектно предложение „Инвестиции в развитието на Индустриален парк – Бургас“ по Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии за привличане на инвестиции, Национален план за възстановявани и устойчивост. Преди това е нужно и съгласие от местния парламент.